Kenapa Saya Pilih Shaklee?

Saya mula
kenal Shaklee masa ambil trial pack ‘Breastfeeding’.Saya Google segalanya
berkenaan Breastfeeding.Saya ni jenis yang tak suka makan supplement dan juga
tak disiplin..selalu je lupa nak makan.Oleh
sebab niat nak menyusukan anak sepenuhnya,semangat kuat..sanggup buat apa
saja.Lepas jumpa dengan vitamin Shaklee & kesannya yang memuaskan,saya
teruskan sehingga hari ini.

Antara
sebab-sebab saya memilih Shaklee :-

1)
Sentiasa Selamat

  • Lebih
    83,000 ujian kualiti setiap tahun untuk menjamin ketulenan &
    keselamatan setiap produk
  • Menjalankan
    lebih 350 ujian ke atas bahan-bahan botani
  • Jaminan
    & kesucian
  • 100
    % kepuasan dijamin
2)
Sentiasa Berkesan
  • USD
    300 juta dilaburkan dalam R&D
  • 100
    kajian klinika diterbitkan
  • 54
    pingat emas Olimpik – yang dimenangi oleh atlet yang mengguna produk
    Shaklee 
  • 55
    paten
3)
Sentiasa Mesra Alam
  • Tiada
    perasa tiruan
  • Tiada
    pemanis tiruan
  • Tiada
    ujian haiwan
  • Tiada
    bahan kimia
  • Pembungkusan
    adalah bebas bisphenol-A,phthalates dan dakwat toksik

Apa yang
membuat saya lebih yakin dengan vitamin Shaklee bila saya membuat ‘Medical
Check-up’,doktor
yang buat review masa tu pun cakap keputusan Check-up saya ‘Perfect!’…antara
ramai-ramai ofismate,saya orang pertama result cantik kata doktor.Jadi kenapa
tidak Shaklee.

Share