garlic-complex

Garlic

Garlic Shaklee dibuat dari bawang putih jenis premium,bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik di California,USA diwaktu musim panas.
Ia dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang dijual dipasaran mengandungi Allicin aktif). Dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau garlic. Kajian menunjukkan perisa herbanya terhasil dari kombinasi 2 ekstrak herba (Rosemary and spearmint). Ianya mngandungi pelbagai vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya didalam tubuh kita. Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen yang menyamai dengan 2 ulas garlic segar.

Kelebihan Garlic Shaklee :-

  • Mengandungi Spearmint – mempertingkatkan sistem penghadaman,fungsi jantung.
  • Antibiotik yang selamat dan semulajadi – Garlic antibiotik semulajadi.Ianya selamat untuk kegunaan jangka panjang untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh,menghalang penyakit berjangkit seperti selsema,kulat,kuman,virus dan yis candida.
  • Menghalang alergi – mempertingkatkan penyakit berkait sistem imun seperti hidung yang sensitif,sinus,alergi,asthma,selsema,hepatitis.
  • Memoderatkan tekanan darah tinggi – Kajian menunjukkan pengambilan 2-4 tablet garlic akan menurunkan darah tinggi dengan 8 point.
  • Mempertingkatkan sistem penghadaman – Formula uniknya mampu mempertingkatkan masalah berkaitan penghadaman seperti kembung perut,gastric,ketidakhadaman. Garlic juga mampu menentang bakteria H.pylori bakteria dan menghalang ulser gastrik.
  • Detoksifikasi – Garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan pantas. Raksa,Plumbum dan kadmium adalah logam toksik yang akan menaikkan tekanan darah. Tambahan lagi,garlic mampu melindungi sel-sel darah dari kemusnahan dari logam dan menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia.
  • Menurunkan kolestrol – menurunkan kolestrol,LDL,trigliserid dan kelikatan darah,mengurangkan bekuan darah,meningkatkan HDL,melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.
  • Mencegah kanser – membantu mengelak dan merawat kanser dengan mengurangkan bahan pencetusan kejadian kanser- Nitrosamine.
  • Menstabilkan glukos – menolong menstabilkan glukos didalam tubuh kita.

=== Untuk maklumat lanjut,hubungi saya Didie :
Email : didiesh33@gmail.com
H/P No. : 012-6227811
ID Shaklee : 890071
Fanpage : https://www.facebook.com/myvitaminstore
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *