Kenapa Shaklee bukan produk lain di pasaran?

landmark-study-2
1. Shaklee sudah lebih 50 tahun sebagai peneraju nutrisi supplemen yang menghasilkan produk yang Semulajadi / Mesra alam,Selamat & Berkesan.
2. Mempunyai Landmark study dengan membuktikan keberkesanan produk2 Shaklee untuk jangka masa panjang mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik dan dikendalikan dengan kerjasama penyelidik-penyelidik dari UC.
3. Shaklee menyumbang kepada kepimpinan alam sekitar sejak 5 dekad yang lalu dan syarikat pertama di dunia memperolehi pensijilan “Climate Neutral”.
4. Supplemen Shaklee sebagai alternatif kerana ia berasaskan bahan semulajadi,melalui kajian terperinci & ujian yang ketat.Shaklee juga disahkan halal.
Jadi kenapa tidak Shaklee bila sendiri dah rasa kesannya terhadap tahap kesihatan tubuh badan.(walaupun ada yang perli2,cakap macam2) yang penting kita berkongsi kebaikan dengan niat baik.
Share

Kesan pengambilan ESP secara konsisten

Mula2 baca kelebihan ESP Shaklee ni tertarik untuk cuba tapi berkira2 nak beli ke tak.Masa tu rasa macam mahal je ESP ni kan.
Lama2 terbuka jugak hati nak beli ESP yang pada masa tu ada promo.Apa yang buat saya nak sangat cuba ESP ni..salah satu sebab untuk penyusuan.
Hurmmm…pertama kali minum tu rasa semacam je.Lepas 2,3 kali try bancuh dengan freshmilk,baru la sedap sikit.Tapi sekarang saya lebih suka bancuh dengan air kosong je,tak pun campur performance drink..memang sedap dan mengenyangkan.
esp
Bila konsisten minum,dapat bonus kulit bersih dan sekata.Segala parut2 pun semakin pudar termasuk la stretch mark.Opss..ada lagi kesannya,rambut makin sihat dan takde dah masalah rambut gugur selain rasa bertenaga sepanjang hari.Best ke best?

Untuk pembelian & konsultasi percuma,hubungi

== Didie ==

012.6227811

Share

Landmark study Shaklee buktikan keberkesanan supplemen

Apa yang buat saya yakin dengan Shaklee tak kisah la apa orang nak cakap kan,yang penting kita tau Shaklee ni ada landmark study.
Landmark study adalah satu-satu seumpamanya mengesahkan tahap kesihatan pengguna vitamin Shaklee untuk jangka masa panjang jauh lebih baik daripada yang tidak makan apa2 vitamin.
Landmark study ni kajian paling komprehensif dalam dunia,dibuktikan dengan kajian klinikal juga disahkan saintis pihak ke-3,bukan claim sendiri bagus ye.
Sebab tu la Shaklee jadi pilihan saya dan keluarga.Dah Shaklee satu-satunya yang berani buat landmark study yang membuktikan secara saintifik kesan positif penggunaan Shaklee selepas 20-50 tahun.

landmark-study
Share