Kenali bahan-bahan dalam Vivix dan fungsinya

Ada yang kata Vivix mahal tapi ada yang sanggup beli Vivix daripada bayar bil hospital.Duit boleh dicari,buah pinggang tiada gantinya.Kos perubatan lagi tinggi berbanding sebotol Vivix.
Kenapa Vivix ‘ mahal’ berbanding yang lain?Barang eksklusif biasanya memang mahal kerana kualitinya.Empat bahan utama dalam Vivix iaitu Anggur Muscadine,Elderberry,Purple Carrot dan Polygonum Cuspidatum(Knotweed Jepun).
Anggur muscadine ni bukan sebarang anggur macam yang kita beli kat supermarket tu ye.Anggur ni mempunyai ciri2 untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser.
Elderberry merupakan buah yang popular dan dah lama digunakan dalam perubatan tradisional.Selain tu,kandungan antioksidan dalam berry ni mampu mencegah kanser,membantu mengatasi masalah diabetes.
Purple Carrot pula sumber terbaik vitamin A dan juga mengandungi anthocyanins,antioksidan yang mustajab.
Polygonum Cuspidatum merupakan sumber komersial resveratrol yang juga terdapat di dalam ekstrak kulit dan biji anggur merah.Hasil ujian klinikal menunjukkan resveratrol membantu melambatkan proses penuaan,merendahkan kolestrol,merendahkan tekanan darah dan mengurangkan berat badan.
Tengok bahan2 yang terdapat dalam Vivix ni pun dah tau kenapa ia berbaloi dengan harganya.Kita hanya perlu berikhtiar,selebihnya berdoa dan bertawakal kepada Allah.
FB_IMG_1456998026925
Hubungi : Didie @ 012-6227811
Facebook : Myvitamin STORE
Instagram : my_vitamincantik
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *