Pencuci Pakaian yang Selamat dan Mesra Alam

Perkara biasa bila balik dari bercuti atau travel ke mana2,banyak kain baju nak dicuci.
Akak suka gunakan Get Clean Fresh Laundry Shaklee.Rumusan enzim semulajadi ni bukan saja membersihkan pakaian dengan lebih baik,malah tak memudaratkan bumi.
PicsArt_03-18-03.56.55
Kebanyakan serbuk pencuci pakaian di pasaran mengandungi bahan perengsa yang boleh disedut atau diserap melalui kulit dan menjadi punca berlakunya tindak balas alahan.
Pelembut pulak akak guna Soft Fabric Concentrate,pelembut fabrik yang berbau harum semulajadi.Ia mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik.
soft-fabric-concentrate
Bukan tu saja,rumusan berkepekatan tinggi ni sangat menjimatkan sehingga mampu melembutkan 64 cucian.
Siapa pernah guna serbuk pencuci dan pelembut Get Clean Shaklee ni,mesti tak sampai hati nak guna jenama lain sebab ia selamat,berkesan dan mesra alam.
contact blog
Share

Target Bulan Terakhir Cycle Shaklee 2016/2017

Permulaan bulan Mac tandanya bulan terakhir untuk cycle Shaklee ni dan sepanjang cycle ni dari lemau-lemau setelah disuntik semangat,berlaku beberapa perubahan.
apple-1853259_1280-01
Dari bonus 2 angka up ke 3 angka lepas ni 4,5 angka,inshaAllah.Dari tak tahu urus masa antara bisnes dengan kerja sekarang dah boleh susun masa.Kalau dulu rasa asyik tak cukup masa je,lepas buat macam mana mentor buat,alhamdulillah nampak jalan ke arah target.
Perancangan untuk cycle depan kena buat lagi mantap dari cycle ni.Kena lagi disiplin dari segala segi dan pecahkan ‘tembok’ atau makan ‘katak’ lebih dari sebelum ni.
Nak bantu ramai lagi orang yang nak buat bisnes sehingga berjaya capai impian mereka. ‘Lahirkan’ leader-leader yang hebat seramai mungkin supaya mereka pun boleh rasai income sehingga 5 angka.Perbaiki kelemahan diri dari masa ke semasa untuk jadi mentor dan insan yang hebat dunia akhirat.
Tapi sebelum tutup cycle ni,mesti naik rank dengan bonus 4 angka.Supaya boleh reward diri sendiri,kongsi kegembiraan mak ayah,suami juga anak-anak dengan bawa mereka travel.
Biar lalui pahit perit dulu,akhirnya akan rasa kemanisan.Semoga target bulan terakhir cycle ni akan tercapai.Aamiin.
Nak bersama-sama mamasyaza jana pendapatan sehingga 5 angka,hubungi
Didie
012.6227811
https://www.facebook.com/myvitaminstore/
Share