Kenapa Pilih Shaklee sebagai Bisnes

Kenapa syoknya sangat dengan Shaklee ni?
Semenjak terlibat dalam bisnes Shaklee ni,buatkan saya rasa seronok nak berkongsi kebaikan produk2 shaklee yang pernah saya shaklee effect nya.
Lagipun tak perlu nak pening2 kepala nak cari kedai,tak perlu keluar modal beribu,nak cari staff dan tak perlu susah payah buat kajian..semua shaklee dah sediakan.
Apa yang buat saya yakin dengan Shaklee tak kisah la apa orang nak cakap kan,yang penting kita tau Shaklee ni ada landmark study.
Landmark study adalah satu-satu seumpamanya mengesahkan tahap kesihatan pengguna vitamin Shaklee untuk jangka masa panjang jauh lebih baik daripada yang tidak makan apa2 vitamin.
Landmark study ni kajian paling komprehensif dalam dunia,dibuktikan dengan kajian klinikal juga disahkan saintis pihak ke-3,bukan claim sendiri bagus ye.
Sebab tu la Shaklee jadi pilihan saya dan keluarga.Dah Shaklee satu-satunya yang berani buat landmark study yang membuktikan secara saintifik kesan positif penggunaan Shaklee selepas 20-50 tahun.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *