Pelembut Pakaian Yang Mesra Alam Dan Selamat

Biasa kita beli pelembut pakaian,kita akan pilih yang bau wangian yang pekat supaya pakaian yang dibasuh akan kekal wangi.

Tapi adakah kita ambil tahu tentang kandungan di dalam pelembut pakaian yang kita guna hari-hari?

Pengalaman saya sejak bertukar kepada produk Shaklee termasuklah pencuci dan pelembut pakaian ( Get Clean Shaklee),ia mengurangkan alergik dan kesan statik pada kulit.

Ini kerana Soft Fabric Concentrate berbau bersih,pelembut pakaian seperti sutera yang mengurangkan kedut dan membawa keluar statik yang lebih baik berbanding produk lain.

Ia adalah formula superconcentrated yang hanya perlu menggunakan sedikit sahaja. Secara tak langsung,dapatkan melembutkan lebih banyak pakaian dengan kos yang rendah.

Selain itu,Soft Fabric Concentrate

  • Selamat – tiada kesan toksik,sesuai untuk semua jenis fabrik,tanpa bahan kimia berbahaya,tanpa gas beracun dan pH yang seimbang.
  • Berkesan – berpekatan tinggi )bagi 64 cucian, hanya 1/2 aun diperlukan untuk setiap cucian dan kurangkan kedutan serta kesan statik.
  • Mesra Alam – ramuan semulajadi,tanpa fosfat,tanpa bahan pewarna,bungkusan yang dikitar semula dan selamat untuk sistem septik dan pembuangan.

soft-fabric-concentrate

Klik untuk pembelian terus Soft Fabric Concentrate Shaklee
Klik untuk pembelian terus Soft Fabric Concentrate Shaklee

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *