Jana Pendapatan Dengan Shaklee dan Dapat Percuma Vivix, YOUTH & Wellness Pack

Jana Pendapatan dengan Shaklee dan Percuma Vivix, YOUTH dan Wellness Pack.
Entry hari ni, saya suka nak berkongsi kepada anda yang masih tercari-cari cara untuk menjana pendapatan. Anda bukan hanya dapat jana pendapatan, malah juga akan dapat produk Premium Shaklee secara percuma. Percayalah, memang best!
Sekarang saya terangkan bagaimana anda boleh jana pendapatan dengan program yang dianjurkan oleh Shaklee sejak 15 Dec’18 sehingga 28 Feb’19. Olej kerana sepanjang 2 bulan setengah yang pertama mendapat sambutan luar biasa, pihak Shaklee sekali lagi menganjurkan NEP (New Enrollment Program) dari 1 April 2019 sehingga 30 Jun 2019.
Melalui NEP ni, anda layak mendapat keahlian secara percuma bernilai RM65 apabila anda membeli salah saru daripada 3 produk ini ;
▪︎Vivix Twin Pack
▪︎YOUTH Starter Pack
▪︎Wellness Starter Pack
Kesemua 3 set ini adalah istimewa untuk mereka yang belum lagi mendaftar sebagai ahli Shaklee sahaja.
Jom kita tengok apa yang terdapat pada setiap set yang ditawarkan oleh Shaklee.
#1 PicsArt_04-10-10.01.49
#2 PicsArt_04-10-10.03.26
#3 PicsArt_04-10-10.08.34
Setiap pembelian mana-mana Starter Set, anda layak mendapat;
• Keahlian percuma bernilai RM65
• Penghantaran secara percuma bernilai RM10
• 10% diskaun daripada harga ahli
• Cash back
• Free gift, bergantung kepada set yang dipilih.
Selain tu, dalam tempoh 60hari selepas mendaftar ahli, anda boleh dapatkan mana-mana antara 2 set lagi tu dengan diskaun 10% juga.
Jadi macam mana pula nak jana pendapatan dengan program NEP ni?
Senang je, anda boleh tanya kawan-kawan atau ahli keluarga yang berminat untuk dapatkan mana-mana Starter Pack seperti di atas. Kemudian, daftarkan mereka di bawah anda.
Jika 6 orang mendaftar dengan anda dengan pembelian salah satu Starter Pack tadu, anda layak untuk dapat 1 Starter Pack secara percuma. Malah anda juga boleh dapat cash bonus lebih kurang RM465.
Semakin banyak yang mendaftar dan membeli Starter Pack dari anda, semakin banyak juga Starter Pack akan jadi milik anda. Bukan setakat free Starter Pack, cash bonus pun makin letopss tau.
Menarik kan?! Jika anda berminat jana pendapatan dengan program NEP ni, boleh hubungi saya dan akan bimbing anda secara ekslusif.
Share