DAFTAR AHLI SHAKLEE

Walaupun semakin ramai pengedar Shaklee sekarang,masih ada yang tercari-cari bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee dan ingin mengetahui tentang kelebihan ahli Shaklee.
 
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli Shaklee?
Bayaran sejumlah RM69 yuran pendaftaran ahli untuk seumur hidup tak perlu renewal,atau anda boleh dapatkan keahlian percuma dengan membuat pembelian 200point (anggaran RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak).
Anda hanya perlu menghubungi saya (saya akan uruskan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 890071 sebagaisponsor.
Yuran keahlian Shaklee?
 
Pendaftaran RM69 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10.60 kos untuk pos member kit,jika mahu ia di pos kepada anda.
Maintain point dengan keahlian.
 
Tak perlu maintain point sekiranya cuma nak makan sendiri,kongsi dengan saudara-mara.Jika anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee,anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu.
Wajib buat pembelian setiap bulan untuk maintain ahli?
Tak perlu.
Apa yang diperlukan sekiranya ingin daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee.Sila gunakan ID saya 890071 sekiranya ingin membuat bisnes Shaklee bersama2 saya dan team.
Kelebihan jadi ahli.
Anda boleh membuat pembelian dengan harga ahli dan setiap pembelian diberi point untuk ditukarkan kepada cash setiap bulan.
Anda boleh menjana pendapatan 4-5 angka sebulan jika mendaftar menggunakan ID saya.Bimbingan akan diberikan di bawah team kami.
Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli,boleh hubungi saya di didie33@gmail.com untuk maklumat lanjut.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *