Extra Income – Online Bisnes

PicsArt_12-17-02.11.55
Nak buat bisnes ni memang ada susah senang,turun naik tapi jangan cepat mengalah.Bila kita pandang orang dah berjaya dalam bisnes,cuba pandang ‘part’ masa diorang susah payah nak sampai ke atas.
Bila pandang ‘part’ yang best je,ada kereta mewah,rumah besar mula la berkata2 “ala,dia takpela banyak duit” , “senangnya hidup dia goyang kaki je,makan angin sana sini’.
Oleh itu,perlu ada bimbingan dan sokongan supaya pemikiran kita bukan macam tu.Bisnes guide yang saya dapat dari group Shaklee sekarang pun banyak mengajar saya yang bermula dari ‘zero’.Sekarang saya pun mempunyai group untuk ‘anak2’ Shaklee saya bagi membimbing mereka sama2 berjaya dalam bisnes ni.
Apa yang dijanjikan dalam group kami iaitu bimbingan berterusan dan kelas secara online juga offline.Di dalam group ni juga anda akan didedahkan dengan teknik2 menjana pendapatan sehingga 6 angka,teknik2 pemasaran online,cara menulis blog,tips2 dari Master yang berpengalaman dan sebagainya.
Semuanya secara percuma,yang perlu ada rajin,usaha dan sanggup keluar dari Zon Selesa serta tak lupa,amalan rohani agar selari dengan keduniaan.
Pengedar Shaklee & Business Leader Anda
== Didie ==
012.6227811
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *